Per 1 juni 2018 is de gemeente Meierijstad een raamovereenkomst aangegaan voor Ingenieursdiensten met Megaborn en nog 2 andere partijen. Deze raamovereenkomst met een initiële looptijd van juni 2018 tot juni 2020 is in 2020 verlengd tot 1 juni 2021 en wordt voor de tweede keer verlengd tot juni 2022.

Megaborn zal de gemeente Meierijstad blijven adviseren en ondersteunen op het gebied van Civiele- en Cultuurtechniek. Deze raamovereenkomst betreft ingenieurs- en adviesdiensten zoals verkeerskundige ontwerpen, het schrijven van bestekken, UAV(-Gc) contracten opstellen,  begeleiding tijdens de uitvoering, het uitvoeren van studies, onderzoeken, opstellen van adviezen, berekeningen, plannen, planningen, ramingen, tekeningen en het uitvoeren van risicoanalyses. Het begeleiden van onderzoeken onder andere op het gebied van verkeer, bodem en milieu.

Aan de hand van de klanttevredenheidsmetingen door de gemeente Meierijstad is bepaald dat de raamovereenkomst tussen gemeente Meierijstad en Megaborn verlengd zal worden. Megaborn scoorde goed op onder andere planmatig werken, deskundigheid, kwaliteit en samenwerking.

Megaborn en de gemeente Meierijstad kijken uit naar een constructieve voortzetting van de overeenkomst.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang