Per augustus 2018 is het Ingenieursbureau van de gemeente Rotterdam een raamovereenkomst aangegaan voor Ingenieursdiensten werkveld Wegenbouw met Megaborn en nog 2 andere partijen. Deze raamovereenkomst met een initiële looptijd van augustus 2018 tot juni 2020 is onlangs verlengd met een jaar tot 30 juni 2021. Dit betekent dat Megaborn actief blijft voor de gemeente Rotterdam.

Het perceel ‘’wegenbouw’’ omvat ingenieursdiensten zoals ontwerpen in de vorm van tekeningen en het maken van contracten voor projecten in een complexe stedelijke omgeving. Tot de scope behoren werkzaamheden in de buitenruimte, zoals nieuwe aanleg, onderhoud en reconstructies van wegen, groen, (sport) parken en buitenruimte, vervanging en renovaties van rioleringen, bouw- en woonrijpmaken van woongebieden en bedrijfsterreinen.

Aan de hand van wederzijdse prestatiemetingen is bepaald dat de raamovereenkomst tussen de gemeente Rotterdam en Megaborn verlengd zal worden. Megaborn scoorde hoog op de thema’s planmatig werken, deskundigheid, kwaliteit, samenwerking, communicatie en documentatie.

Megaborn kijkt uit naar een aangename voortzetting van de overeenkomst.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang