Henk van de Langemheen is al 24 jaar een vast gezicht bij Megaborn. Ooit begonnen als 4e werknemer van de oprichters Theo Megens en Peter Zwamborn en inmiddels teamleider van een elftal verkeerskundigen en mobiliteitsfanaten. Jobhoppen is duidelijk niet aan Henk besteed! Wat maakt zijn werk zo leuk? Henk vertelt. 

Pionieren in het werkveld

In de begindagen, toen Megaborn nog in de kinderschoenen stond, had het vierkoppige team de vrijheid om te pionieren. “We waren altijd bezig met het uitproberen van nieuwe dingen, zoals een dynamische streep met led-verlichting of een innovatief parkeersysteem. Met Theo en Peter kon het niet gek genoeg," lacht Henk.

Een nieuw kantoor beginnen

Toen Megaborn groeide, groeide Henk mee. “Vanuit Waardenburg vertrok ik naar Apeldoorn om daar een nieuw kantoor te beginnen. Het was heel bijzonder om dit naar mijn eigen inzichten te mogen inrichten. Want naast nieuwe collega’s moest ik ook nadenken over het regelen van een telefoonaansluiting en regionale acquisitie. Het heeft me geleerd dat je veel kunt bereiken als je er je schouders onder zet en soms wat lef toont.”

Pionieren als teamleider

Naast de kantoren in Waardenburg en Apeldoorn is er ook een kantoor in Gouda.Opereren over drie locaties en met veel meer collega’s vraagt om het inrichten van processen en stroomlijnen van de organisatie. “Ik ben in deze ontwikkelingen meegegroeid. We werken structureel aan een strategie, waardoor we ook veel beter sturing kunnen geven aan onze doelstellingen. Ik werk nog regelmatig vanuit kantoor Apeldoorn, maar dan in de rol van teamleider. En dat is nog iedere dag pionieren.” 

Van 3 naar 11 collega’s in Apeldoorn

Als teamleider vindt Henk nieuwe manieren om zijn energie kwijt te kunnen, vooral in het coachen en ontwikkelen van zijn team. "Als je met z'n drieën in Apeldoorn zit, dan kun je jezelf wel teamleider noemen, maar het zijn er maar drie. En nu zijn het er elf," vertelt hij trots. “Een klein een beetje uit de inhoud stappen om je collega’s te helpen groeien, dat geeft me veel voldoening." 

Positiviteit als drijfkracht 

En zo is Henk na 24 jaar nog steeds een van de drijvende krachten achter Megaborn. “24 jaar klinkt misschien lang voor de jonge generatie, die willen naar mijn mening soms te snel of te veel. Niet alles is leuk en soms kosten dingen moeite, maar daar leer je wel heel veel van. En zolang er meer positieve dingen zijn dan negatieve, blijf je gewoon," zegt Henk met een glimlach.

We zoeken nog collega's in Apeldoorn! Wil jij ook pionieren in je vak en persoonlijke ontwikkeling? Neem contact op met Henk!

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang