Sinds augustus loopt Laura Bouquet bij ons stage. Laura studeert Built Environment aan de BUAS met specialisatie Mobiliteit. Gisteren heeft Laura de tussentijdse resultaten gepresenteerd van haar onderzoek naar gemeentelijke verkeersveiligheidsrisico’s. Zij vertelde ons over de ongevallen in de afgelopen vijf jaar, nam ons mee in het huidig verkeersbeeld en de risicogroepen.

Met plezier hebben we naar het verhaal van Laura geluisterd. Door haar bedrevenheid en haar onderzoekende houding hebben wij er vertrouwen in dat haar onderzoek gaat leiden tot waardevolle inzichten en dat ze haar stage tot een succesvol einde gaat brengen.

Ben jij een student Mobiliteit, Civiele techniek of Land- en Watermanagement en denk je ook na over een stage lopen bij een ingenieursbureau? Laat het ons weten. Ook Laura staat je graag te woord over haar ervaringen bij ons.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang