Megaborn luidt 2024 in met nieuwjaarsdiner!

Het begin van het nieuwe jaar is altijd speciaal en voor Megaborn is dit niet anders. Op 5 januari vierden we ons nieuwjaarsdiner in de sfeervolle brasserie ‘De Roskam' in Hurwenen. Deze jaarlijkse traditie, waarbij we onze partners uitnodigen, staat symbool voor onze hechte bedrijfscultuur.

We stonden gezamenlijk stil bij de prestaties en uitdagingen van het afgelopen jaar, zowel professioneel als in onze privélevens. Het was direct het perfecte moment om nieuwe collega’s aan onze partners voor te stellen. Organisatorisch talent Arlin van Staveren zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep.

Het indrukwekkende uitzicht op het hoogwater van de Waal en de voorbijvarende containerschepen maakten meer dan eens duidelijk hoe indrukwekkend techniek is! Inmiddels zijn we geïnspireerd aan 2024 begonnen. We kijken uit naar een periode vol nieuwe mogelijkheden en successen, zowel privé als zakelijk!

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang