Een van de kernwaarden van Megaborn is “vakmanschap”. Onder de kernwaarde vakmanschap zijn een aantal elementen te plaatsen, als data, kennis en medewerkers. Megaborn zet in om op deze elementen verder te verduurzamen, om via deze weg de kernwaarde vakmanschap naar een hoger niveau te brengen.

Kennis ontwikkeling

De kennis van onze ingenieurs en adviseurs is het belangrijkste aspect om vakmanschap te kunnen realiseren. Doormiddel van het aanbieden van persoonlijke- en in-company cursussen, opleidingen en een online leeromgeving wordt de ontwikkeling van kennis gestimuleerd. De online leeromgeving is een eigentijdse manier van ontwikkelen naast de klassieke cursussen en opleidingen. De drempel naar de online leeromgeving is bewust laag gehouden, om op deze manier de motivatie tot het volgen van de e-learnings te vergroten. Binnen de online-leeromgeving heeft Megaborn de mogelijkheid om eigen content toe te voegen, zodat de kennis niet centraal blijft, maar gedeeld en verankerd wordt binnen de organisatie. Daarnaast beschikt de online-leeromgeving over de functionaliteit om de kennis beschikbaar te maken voor de opdrachtgevers van Megaborn.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang