Nieuwe collega

Deze maand zijn Maria Bernadeta Doczuminska en Tom Eichler bij Megaborn begonnen. We zijn blij met Tom en Maria in ons Megaborn-team. We stellen ze graag aan je voor.
 
Maria is gestart als civiel ingenieur. Ze werkt graag aan concrete projecten die buiten daadwerkelijk worden gerealiseerd. Met haar opleiding Civiele techniek aan de TU Delft, haar enthousiasme en interesse in het vak heeft ze alles in huis om een goed functionerende buitenruimte te creëren.
 
Tom gaat bij Megaborn aan de slag als ontwerper stedenbouw en landschap. Samen met stedenbouwkundig ontwerper Jasper Pat pakt hij ruimtelijke opgaven op, waarbij Tom zijn kennis van bomen, beplanting en groenontwerp inzet. Tom is een ‘no nonsense’ ontwerper met een integrale blik. Zijn ontwerpfocus ligt op het maken van een kwalitatieve en klimaatadaptieve buitenruimte, die gewaardeerd wordt door de omgeving en een bijdrage levert aan de biodiversiteit.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang