Maak kennis met onze nieuwe collega’s en toekomstige sterren in onze sector: Marloes, Ryan en Yuri. Alle drie brengen zij enthousiasme, leergierigheid en nieuwe inzichten mee. Graag stellen we ze voor!

Marloes

Marloes heeft haar studie Spatial Design aan de HKU afgerond en werkt inmiddels aan de voorbereiding van projecten in Katendrecht Rotterdam, Veghels Buiten en Valkenswaard. Met een creatieve achtergrond heeft ze een sterke verbeeldingskracht en tegelijkertijd blijft Marloes met beide voeten stevig op de grond staan. Een goede combinatie voor een groot probleemoplossend vermogen.

Ryan

In 2018 leerde we Ryan kennen als stagiair Civiele Techniek aan de Hogeschool Windesheim en sindsdien werkt hij met ons aan de voorbereiding van verschillende reconstructies en herinrichtingen. Sinds deze maand is Ryan bij ons gestart als werkvoorbereider in Apeldoorn en blijkt dat zijn kennis over ons vakgebied alsmaar groeit.

Yuri

Met Yuri verstevigen we onze kennis over bereikbaarheidsstudies (VISSIM), data-analyses en een veilige en duurzame infrastructuur. Yuri straalt betrouwbaarheid en bekwaamheid uit, iets wat wij bij ingenieurs erg waarderen. Komende tijd zal Yuri aan de slag gaan met het ontwerpen van een snelfietsroute en het onderzoeken van de beste maatregelen voor het bereikbaar en leefbaar houden van een wijk. Met een studie Civiele Techniek en een master Transport & Planning aan de TU Delft heeft Yuri een goede basis voor wat wij graag doen: het creëren van effectieve en duurzame verbeteringen voor onze verplaatsingen.

Komende tijd zullen Marloes, Ryan en Yuri op pad zijn om onze werkzaamheden en onze klanten te leren kennen. Mocht jij hen willen leren kennen, laat dan van je horen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang