Megaborn heeft onlangs in de kantoren Made en Waardenburg een moderne kantoorinrichting laten plaatsen. De nieuwe inrichting bestaat uit elektrisch verstelbare zit-sta bureaus, waarmee de adviseurs en engineers van Megaborn de mogelijkheid hebben om een actieve en dynamische werkhouding aan te nemen. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat afwisselend staand en zittend werken tot minder lichamelijke en gezondheidsklachten leidt en je alerter, scherper en creatiever bent aan een zit-sta bureau.

Naast de nieuwe werkplekinrichting is er in kantoor Waardenburg een klimaatsysteem geïnstalleerd welke bijdraagt aan het realiseren van een aangenaam klimaat op kantoor. Het klimaatsysteem bestaat uit een VRV Warmtepomp en separate binnen delen. Verschillende zones kunnen op deze wijze apart van elkaar geregeld worden. Het VRV-systeem draagt bij aan de verlaging van het energieverbruik, wat een positief effect heeft op de CO2-footprint van Megaborn.

 Nieuwe inrichting kantoor Megaborn

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang