Covid-19 raakt iedereen inclusief ondernemingen. Bij Megaborn hebben we meerdere maatregelen getroffen om onze klanten te blijven bedienen, met inachtneming van de maatregelen welke door de overheid opgesteld zijn. Dit doet Megaborn op enkele manieren:

  • Het advies naar onze medewerkers is, werk zo veel mogelijk thuis. Ondanks dat we werken met specialistische software is dit mogelijk voor de werknemers van Megaborn. Sinds 1 januari 2020 werkt Megaborn volledig in de cloud. Dit stelt medewerkers in staat om ook vanuit huis toegang te krijgen tot hun vertrouwde werkplek.
  • Communicatie is van essentieel belang binnen de projecten van Megaborn. Ondanks de locatie van werkplek vinden collegiale overleggen en overleggen met onze opdrachtgevers plaats via Microsoft Teams.
  • Werken vanuit een van onze kantoren is ook mogelijk, echter zijn er wel een maximum aantal medewerkers bepaald per locatie en heeft ieder een vaste standplaats. Er is toestemming nodig van de kantoorverantwoordelijke bij bezoek aan een ander kantoor.
  • Op alle kantoren zijn meerdere desinfectie punten aanwezig om de handen te ontsmetten, bijv. na binnenkomst, lunch en toiletbezoek.
  • Binnen de kantoren zijn looproutes aangebracht.
  • Medewerkers worden geïnstrueerd 1,5 meter afstand te houden en spreken elkaar er op aan als dit niet gebeurd.
  • Sinds begin juni is voor alle medewerkers van Megaborn een uitwasbaar mondkapje beschikbaar. Deze kunnen medewerkers dragen bijvoorbeeld bij het reizen met het OV of contact met externen.

Zoals de overheid al zei: “alleen samen krijgen we Corona onder controle”. Megaborn draagt hier graag haar steentje aan bij.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang