Opening kantoor in Gouda

1 mei 2020 heeft Megaborn haar vierde locatie in Gouda geopend. Door ook te opereren vanuit Gouda is Megaborn nu nog dichter bij haar opdrachtgevers in het westen van het land. Dit sluit aan bij een kernwaarde van Megaborn: dichtbij de klant en dichtbij de werknemer.

In Gouda en omgeving werken onze ingenieurs, adviseurs en managers graag samen aan oplossingen op het gebied van mobiliteit en infrastructuur. Ook hier zetten wij onze kennis en ervaring graag in en willen wij nieuwe klanten graag kennis laten maken met Megaborn.

In de loop van de komende weken geven wij een inkijkje in de werkzaamheden van onze medewerkers op kantoor Gouda. Zo kunnen we u alvast online kennis laten maken met ons nieuwe kantoor en onze medewerkers in Gouda.

Van harte welkom

U bent van harte welkom aan de Hanzeweg 21 voor een kop koffie op onze nieuwe locatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mathijs de Groot. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0182 22 35 10 of per email: mathijs.de.groot@megaborn.com.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang