Hoera! Megaborn mag de komende jaren uitvoering geven aan de verkeerskundige vraagstukken van de provincie Utrecht. Dit doen we maximaal 6 jaar lang via de raamovereenkomst (ROVK) ingenieursdiensten perceel 3. Tijd voor gebak! 

Verkeerskundige vraagstukken

Wat voor soort werkzaamheden vallen onder deze raamovereenkomst? 

Aftrap samenwerking met raamcontractanten

De aftrap van de ROVK was afgelopen week met koffie en gebak op het provinciehuis. Hier gaf de provincie inzicht in de doelstellingen van de komende jaren en de invulling van het contractmanagement. De komende weken schuiven we aan tafel met de programmamanager om kansen voor de samenwerking, aanpak en verbetering verder te verdiepen. Al eerder spraken we elkaar over verbetering in de uitvoering van stikstofdepositieberekeningen. 

Samen op koers

Met het oog op de duurzame koers, kijken we uit naar mooie verkeerskundige projecten die bijdragen aan de leefbaarheid van de provincie Utrecht.

Meer weten over deze samenwerking? Collega Henk van de Langemheen praat je graag bij!

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang