“Afgelopen jaar in augustus ben ik begonnen aan een stageperiode bij het raadgevend ingenieursbureau Megaborn Traffic Development B.V. Ik leerde mijn stagebegeleider kennen op een bedrijvendag, welke georganiseerd was door mijn opleiding. Samen hebben we de mogelijkheden bekeken en ben ik met een concreet, realistisch en uitdagend stageplan van start gegaan. In deze periode heb ik gefocust op het ontwikkelen van mijn professionele houding en gedrag én natuurlijk de technische competenties. Mede door de uitstekende begeleiding van het bedrijf heb ik deze periode succesvol afgerond en ben ik beloond met een flinke groei en een mooie eindbeoordeling.

De stageperiode is beëindigd in januari en nu combineer ik een studentenbaan bij Megaborn met mijn huidige studie Civiele Techniek op Avans Hogeschool. Door de flexibiliteit van Megaborn verloopt de combinatie van werk en studie erg goed. Dat Megaborn volledig in de cloud werkt, helpt hier ook bij!  

Alle studenten die de ambitie hebben om meer ervaring op te doen in de sector verkeer, vervoer en infra, raad ik aan om met een kop koffie de mogelijkheden te bespreken met het bedrijf.”

~ Wim Blom

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang