Verkeerskundige ondersteuning

Naast de productgerichte dienstverlening en de advisering, bieden we ook ondersteuning en begeleiding op gebied van verkeer, infra en mobiliteit. Onze verkeerskundigen, bedrijfskundigen, ruimtelijke adviseurs, ontwerpers, omgevingsmanagers en projectmanagers staan voor je klaar.

Digitale tools voor bewonersparticipatie in verkeersplanning

Het belang van bewonersparticipatie in de planning en ontwikkeling van verkeers- en mobiliteitsprojecten groeit. Om de informatiestromen van bewoners efficiënt te beheren, zetten we digitale tools in. Een voorbeeld hiervan is onze online enquêtetool, specifiek ontworpen voor het opstellen van Gemeentelijke Verkeers- en Vervoersplannen (GVVP's). Met deze tool kunnen bewoners via een digitale kaart feedback te geven op verkeerssituaties binnen hun gemeente, waardoor we knelpunten effectief kunnen identificeren en aanpakken.

Onze producten en diensten:

  • Interim projectleiding en verkeerskundige ondersteuning: begeleiding en expertise voor jouw verkeers- en mobiliteitsprojecten.
  • Collegevoorstellen en verkeersbesluiten: strategische ondersteuning voor beleidsvorming en verkeersmanagement.
  • RO-procedures en bestemmingsplanwijzigingen: advisering voor ruimtelijke ordening en ontwikkeling.
  • BLVC-plannen, projectwebsites en projectvoorlichting: omvangrijke planning en communicatieoplossingen voor bouw-, logistiek-, veiligheids-, en communicatiebeheer.
  • Informatiebijeenkomsten en inloop-/inspraakavonden: interactieve bijeenkomsten voor effectieve bewonersparticipatie.
  • Bewonersconsultaties en interactieve workshops: platforms voor bewonersbetrokkenheid en feedback.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang