Overige engineering diensten

Naast de productgerichte dienstverlening en de advisering, bieden we ook ondersteuning en begeleiding. Onze engineers, bedrijfskundigen, ruimtelijke adviseurs, ontwerpers, omgevingsmanagers en projectmanagers helpen je graag met hun kennis en expertise.

Waarom megaborn voor jouw engineering diensten? 

Dichtbij: Wij werken in de regio van onze kantoren. Door dichtbij onze opdrachtgevers en hun gemeenschappen te staan, kunnen we beter inspelen op de specifieke behoeften en uitdagingen van elke openbare ruimte. Onze toewijding aan lokale projecten betekent dat we niet alleen werken voor, maar ook mét de opdrachtgever en eindgebruikers.

Integriteit: Wij werken alleen met overheden om onze opdrachtgevers volledig te kunnen ondersteunen en transparant te kunnen werken. 

Vakmanschap: ons team brengt een rijke mix van ervaring en innovatieve ideeën mee. We zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste technologieën en methoden om onze dienstverlening te verbeteren en tegelijkertijd trouw te blijven aan ons vakmanschap.

Betrokkenheid: Onze betrokkenheid bij elk project gaat verder dan alleen het leveren van diensten. We streven ernaar om elke openbare ruimte niet alleen aantrekkelijk en veilig te maken, maar ook toekomstbestendig. Dit betekent dat we anticiperen op toekomstige uitdagingen, zoals klimaatverandering en stedelijke verdichting, en oplossingen bieden die duurzaamheid en leefbaarheid op lange termijn garanderen.

Onze producten en diensten:

  • (Tijdelijke) projectbegeleiding & ontwerpbegeleiding: wij bieden niet alleen ondersteuning bij het ontwerp, maar begeleiden ook projecten van A tot Z.
  • BIM Strategie, NLCS, tekeningafspraken: onze expertise in de nieuwste technologieën en standaarden zorgt ervoor dat jouw project efficiënt en effectief wordt uitgevoerd.
  • Weginspecties, verhardingsonderzoek, verhardingsadvies: we voeren grondige inspecties uit om zo de duurzaamheid en veiligheid van infrastructuur te onderzoeken en verbeteren.
  • Inmetingen voor 2D en 3D-ontwerp: nauwkeurige inmetingen vormen de basis voor gedetailleerde en accurate ontwerpen, waardoor de kans op fouten minimaliseert.
  • Second opinions ontwerpen, bestekken en contracten: wij bieden een frisse blik als jij door de bomen het bos niet meer ziet.
  • Afwikkelen financiële zaken, revisie en onderhoudstermijn

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang