(Strategisch) engineeringsadvies

Hoe willen we dat onze openbare ruimte er in de toekomst uitziet? Deze vraag is cruciaal als we kijken naar de uitdagingen en kansen die voor ons liggen, vooral met de aanstaande vervangingsopgave van kunstwerken en ondergrondse infrastructuur. Het vereist een strategische, doelgerichte aanpak, waarbij duurzaamheid en slim assetmanagement voorop staan. Onze raadgevende ingenieurs zijn er om jouw te ondersteunen bij het vormgeven van deze toekomst, met een focus op wegenbouw, openbare ruimte, riolering en assetmanagement.

Onze producten en diensten:

 • Duurzaam assetmanagement: wij helpen je bij het verlengen van de levensduur van de assets op een kosteneffectieve en duurzame manier. Dit betekent minder onverwachte kosten en een hogere waarde van investeringen op lange termijn.
 • Investeringsbegrotingen en budgetramingen: onze expertise in SSK (Standaard Systematiek Kostenramingen) zorgt voor heldere, realistische budgetten, waardoor je financiële zekerheid krijgt in ieder project.
 • Aanpak duurzaam GWW / duurzaamheidsadviezen: wij adviseren hoe duurzaamheid integraal onderdeel kan worden van projecten, van planning tot uitvoering, wat resulteert in maatschappelijke meerwaarde en kostenbesparingen.
 • Advisering duurzaam inkopen en effectiever organiseren: onze adviezen leiden tot efficiëntere processen en duurzame inkoopstrategieën, waardoor jouw project niet alleen bijdraagt aan een beter milieu maar ook op lange termijn kosten bespaart.
 • Beleidsagenda technische maatregelen beheer en onderhoud: wij bieden inzicht in hoe technische maatregelen en beleidskeuzes het beheer en onderhoud van assets optimaliseren.
 • Advisering en begeleiding contract- en aanbestedingsprocedures: onze begeleiding zorgt voor transparante, eerlijke procedures die de beste waarde voor projecten garanderen.
 • Advisering functioneel specificeren / SE: wij helpen bij het definiëren van jouw projectbehoeften op een manier die innovatie en samenwerking tussen alle partijen bevordert.
 • Standaardisatie: van moederbestekken tot standaard inrichtingshandboeken (HIBOR), standaardisering zorgt voor een solide basis, waarmee je risico's minimaliseert en de uitvoering soepel verloopt.
 • Voorbereidend onderzoek voor aanleg nieuwe wegen en wijken (milieu, geluid, groen, flora/fauna, riool, geotechniek, water)
 • Innovatiescans en innovatie adviezen: scans en adviezen openen de deur naar nieuwe technologieën en methoden, waardoor jouw projecten nu én in de toekomst relevant blijven.
 • Onderzoeken: milieukundige onderzoeken, asfaltonderzoek

Strategisch engineeringsadvies voor toekomstbestendige ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke opdrachtgever uniek is, met eigen doelen en uitdagingen. Ons team staat klaar om jou te begeleiden bij het realiseren van de visie op de openbare ruimte. Samen bouwen we aan duurzame, leefbare en innovatieve omgevingen waarin iedereen zich thuis voelt.

Neem contact met ons op voor een frisse kijk op strategisch engineeringsadvies.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang