Verkeer
Infra
Mobiliteit

Een gedeelte van het riool in de Pastoor Smitsstraat in Olland (gemeente Meierijstad) moet worden vervangen. Daarnaast zijn verkeerskundige wijzigingen en aanpassingen ten behoeve van de bomen gewenst. De gemeente Meierijstad heeft Megaborn gevraagd om het ontwerp op te stellen in samenspraak met belanghebbenden en dit vervolgens uit te werken tot een bestek en tekeningen.

Megaborn verricht hiervoor de volgende werkzaamheden:

  • Inventarisatie: o.a. het inventariseren van het gebied en dit verwerken op tekening, het uitvoeren van een verkeerskundige analyse voor de gewenste inrichting van de Pastoor Smitsstraat, inclusief het bepalen van de gewenste locatie van de verkeerskundige bebouwde komgrens aan de westzijde van Olland en het opstellen van een ontwerpnotitie;
  • Ontwerp: het opstellen van een schetsontwerp en voorlopig ontwerp, het implementeren van een rioolontwerp, het opstellen van presentatietekeningen en het organiseren van een inloopavond, het afstemmen van het ontwerp met diverse stakeholderorganisaties en het opstellen van een definitief ontwerp.
  • Bestek: het opstellen van het bestek op basis van het definitief ontwerp met o.a. bestekstekeningen, V&G-plan, BLVC-plan en besteksraming.
  • Aanbesteding: het begeleiden van de aanbesteding door o.a. door het opstellen van de nota van inlichtingen, de inschrijfstaatvergelijk en het werkbestek.
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen