Verkeer
Infra
Mobiliteit

Fietsstraat Benedendorpsweg-Klingelbeekseweg

In 2017 gaan wij uw straat herinrichten tot een fietsstraat. Dat is een inrichting waarbij de fietsers de belangrijkste weggebruikers zijn en de auto als het ware ‘te gast’ is. Aanleiding voor deze herinrichting is het realiseren van een snelfietsroute tussen Wageningen en Arnhem. De planning in 2017 ziet er als volgt uit:

planning-renkum

Op 20 april 2017 is tijdens een tweede informatieavond in basisschool De Marlijn het voorlopig ontwerp van de fietsstraat op de Benedendorpsweg en Klingelbeekseweg aan de aanwezigen gepresenteerd. Er zijn toen drie varianten van de inrichting van de fietsstraat laten zien. Veel inwoners en ondernemers hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid hierop nog een reactie in te dienen. Daarnaast is overlegd met de hulpdiensten en zijn ook intern de eventuele 'werk met werk' mogelijkheden nagegaan. Dit heeft geresulteerd in een definitief ontwerp. In een brief leest u tot welke variant is gekomen, welke verkeersbesluiten in procedure zijn en hoe de planning eruit ziet. Download hier de brief.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen