Verkeer
Infra
Mobiliteit

Klankbordgroep bijeenkomsten

 • 1e klankbordgroep bijeenkomst

  Op 28 september 2017 vond de eerste klankbordgroep bijeenkomst plaats. Het was een succesvolle avond waarin enkele belangrijke keuzes voor het ontwerp zijn gemaakt. In de periode tot 9 oktober worden de eerste ontwerpen uitgewerkt, waarna deze opnieuw met de klankbordgroep worden besproken.

  Klik hier voor het verslag van de 1e bijeenkomst.

  2e klankbordgroep bijeenkomst

  Op 9 oktober 2017 vond de tweede klankbordgroep bijeenkomst plaats. Tijdens deze avond werd een eerste concept ontwerp gepresenteerd en besproken. Het concept ontwerp was opgesteld aan de hand van de input van de 1e informatieavond en de 1e klankbordgroep bijeenkomst. Het verslag van deze 2e bijeenkomst volgt spoedig.

  Klik hier voor het verslag van de 2e bijeenkomst.

  3e klankbordgroep bijeenkomst

  Op 1 november 2017 vond de derde klankbordgroep bijeenkomst plaats. Tijdens deze avond werd het tweede concept ontwerp gepresenteerd en besproken. Het ontwerp was aangepast naar aanleiding van de opmerkingen tijdens de tweede bijeenkomst.

  Klik hier voor het verslag van de 3e bijeenkomst.

  4e klankbordgroep bijeenkomst

  Op 15 november 2017 vond de vierde klankbordgroep bijeenkomst plaats. Tijdens deze avond werden de laatste aandachtspunten in het ontwerp besproken en is het ontwerp door de groep vastgesteld. De klankbordgroep stelt dat deze versie van het ontwerp gedeeld mag worden met alle belanghebbenden tijdens de 2e informatieavond.

  Klik hier voor het verslag van de 4e bijeenkomst.

  5e klankbordgroep bijeenkomst

  Op 15 mei 2019 vond de vijfde klankbordgroep bijeenkomst plaats. Tijdens deze avond werden de concept-bestekstekeningen en de laatste aandachtspunten besproken.

  Klik hier voor het verslag van de 5e bijeenkomst.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen