Verkeer
Infra
Mobiliteit

De Weide, Meerkerk

Met het binnenkort opleveren van de laatste 5 woningen aan de Kievit naderen we het einde van de realisatie van de nieuwbouwwijk De Weide I. Er zijn nog 3 te bebouwen kavels waarvan 1 inmiddels verkocht en binnenkort gaat bouwen. 1 kavel is niet van Dorp&Dorp en de laatste kavel waar nu de bouwweg nog op ligt is nog te koop.

Nu is het moment daar dat we gaan starten om de bestrating en overige openbare inrichting af te maken. De bedoeling is dat alles voor de kerst gereed is waarna de borden van wijk in aanbouw eindelijk weg kunnen.

Planning

De werkzaamheden zullen gefaseerd worden uitgevoerd om uw woningen zo veel en zolang mogelijk bereikbaar te houden, zie hiervoor de bijgevoegde faseringsschets. We ontkomen er niet aan dat gedurende kortere tijd een aantal woningen niet voor de deur met de auto bereikbaar zijn. Parkeerplaats moet op dat moment elders in de wijk gevonden worden. Om lopend en met de fiets aan de hand bij de woningen te komen zullen er waar nodig loopschotten worden gelegd.

Maandag 8 oktober, dat is week 41 zal er dus gestart worden met fase 1a, aan de Kievit.

Zoals gezegd hopen we voor de kerst alles gereed te hebben, ook de bomen, beplanting, resterende hagen en de verlichting. De bouwweg zal dan ook verwijderd worden zodat er geen directe verbinding meer is met de Bazeldijk.

Het zou kunnen dat de planning wordt verstoord door weersomstandigheden of andere invloeden van buitenaf. In bovenstaande afbeelding vind u het meest actuele faseringsplan met planning. Mochten er grote wijzigingen optreden dan zullen we u weer informeren.

Contact

Voor vragen met betrekking tot de werkzaamheden kunt u terecht bij Casper Hijkoop van Baars Aannemerij Nieuwland. Hij is te bereiken via telefoonnummer: 06-22996370 en mail: c.hijkoop@baars.nl Hij is de uitvoerder van het werk. Voor overige zaken kunt u terecht bij Joris Gijsbers van Megaborn. Hij is te bereiken via telefoonnummer: 06-21325168 en mail: joris.gijsbers@megaborn.com. Hij is de opzichter op het werk. Voor algemene vragen met betrekking tot de Weide kunt u terecht bij ondergetekende namens Dorp & Dorp Vastgoed B.V. Hij is te bereiken via e-mail: peter.zwamborn@megaborn.com

Klik hier voor een grote versie van de kaart

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen