Verkeer
Infra
Mobiliteit

Theo Megens en RO-wethouder Gert Jan Schotanus hebben donderdag 17 oktober in een feestelijke bijeenkomst de nieuwe Raamovereenkomst Ingenieursdiensten Gemeente Alphen aan den Rijn – Megaborn getekend. Dat betekent dat Megaborn ook de komende vier jaar actief blijft in één van de grotere gemeenten van Nederland.

Megaborn zal zich binnen het domein van civiele techniek en ruimte met een breed pakket aan ingenieursdiensten en onderzoeken bezig gaan houden:

  • advisering en voorbereiding op en/of begeleiding van de uitvoering van onderhoud, reconstructie en/of herinrichting van de fysieke openbare ruimte, inclusief kunstwerken en rioleringssystemen;
  • het ontwikkelen, bouw- en/of woonrijp maken van (woning)bouwlocaties.

Megaborn is geselecteerd op basis van de juiste gebiedskennis, team-samenwerking en team-communicatie, een uitstekende methodiek van kwaliteitsborging om de proces- en productkwaliteit te garanderen en de praktische kennis. Kennis die actief wordt gedeeld met de gemeente. De gemeente Alphen aan den Rijn waardeerde ons dan ook hoog als MKB-bedrijf met name voor de duurzame aanpak (o.a. certificaat CO2-prestatieladder niveau 5 en trekker Aanpak Duurzaam GWW), de intensieve kennisversterking van de gemeente en de effectieve en intensieve communicatie(trajecten) met stakeholders.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen