De raad van de gemeente Bunschoten heeft 28 mei 2020 nieuw mobiliteitsplan vastgesteld. Megaborn heeft dit plan in goede samenwerking met de gemeente Bunschoten opgesteld. Het mobiliteitsplan beschrijft de toekomstvisie en het programma met maatregelen. De visie en de maatregelen zijn afgestemd met bewoners, belangenorganisaties en de politiek. Het mobiliteitsplan zet de koers uit om Bunschoten de komende 10 jaar bereikbaar te houden en nog veiliger te maken.

Met een digitale enquête is een schat aan informatie opgehaald voor het mobiliteitsplan. Iedereen kon zijn wensen en knelpunten op een plattegrond aangeven. Dit is massaal gebeurd - met dank aan de inwoners van de gemeente Bunschoten! De informatie uit de enquête blijft via een dashboard op een geografische kaart te raadplegen. Het is mogelijk om informatie van één bepaald gebied te selecteren of reacties te filteren op een verkeersthema. Dit dashboard levert de komende jaren ook waardevolle informatie voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang