Verkeer
Infra
Mobiliteit

De gemeente Meierijstad wil een standaardisatie opzetten van oplossingen op het gebied van groen en het toepassen van duurzame profielen waar bijvoorbeeld ook kabels en leidingen in beeld zijn. Deze standaardisatie wordt toegepast op zowel integrale wegreconstructies als kleinschalige groenrenovaties.

Er zijn verschillende aanleidingen voor deze werkzaamheden. Op dit moment doen zich problemen voor bij bewoners voor de deur. Zo zorgen bomen met beperkte groeiruimte en/of slechte ondergrond voor overlast. Denk hierbij aan opdruk van voetpaden en inritten als gevolg van groeiende boomwortels. Daarnaast verslechtert de conditie van deze bomen ten gevolge van de beperkte groeiruimte. Door middel van duurzame oplossingen kunnen deze problemen in de toekomst voorkomen worden.

Tijdens deze projecten staat de instandhouding van de groenstructuur centraal. Onderdeel hiervan is dat bomen een duurzame groeiplaats krijgen. In samenwerking met de gemeente Meierijstad en betrokken bewoners worden door Megaborn geschikte en duurzame oplossingen gecreëerd.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen