Onze visie op duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Megaborn wil op maatschappelijk verantwoorde wijze ondernemen. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op de leefomgeving en hechten waarde aan maatschappelijke betrokkenheid.

Onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen valt ook het begrip ‘duurzaamheid’. De politieke en maatschappelijke belangstelling voor duurzame ontwikkeling is groot. Het besef dat huidige en toekomstige generaties hun verantwoordelijkheid moeten nemen voor “people, profit en planet” groeit gestaag. Niet alleen overheden, maar ook bedrijven en individuen zijn daarbij aan zet. 

Wij zijn CO2-prestatieladder trede 5 en ISO14001 gecertificeerd, waardoor wij ons committeren om duurzaamheid een plek te geven binnen onze eigen organisatie en projecten. Door deze certificaten motiveren wij onszelf en ketenpartners constant op de hoogte te zijn van de laatste duurzaamheidsontwikkelingen.

Als medegrondlegger van de Aanpak Duurzaam GWW zijn wij betrokken bij het implementeren van het digitale Ambitieweb, bedoeld om gedurende het projectproces met elkaar ambities en kansen te bepalen en concrete duurzaamheidsmaatregelen aan te dragen voor projecten. Lees meer over de Aanpak Duurzaam GWW en onze duurzame projecten op onze website www.werkenaanduurzaamheid.nl.

 Klik hier voor meer informatie over:

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang