Organisatiestructuur, historie en naam Megaborn

Onze organisatie wordt gekenmerkt door de platte structuur. De organisatie bestaat uit de afdelingen Advies & Ontwerp en Techniek & Management. Met een hoofdkantoor in Waardenburg en drie kantoren in Nederland zitten we altijd dicht bij onze klant. Dankzij onze integrale en bedrijfsbrede aanpak van projecten wordt onze klant volledig ontzorgd. Projecten worden niet onderverdeeld in kantoren maar onder 1 noemer: Megaborn. Hiermee is de juiste kennis altijd voorhanden in het projectteam. De organisatiestructuur is te zien in onderstaand organigram.

Bij Megaborn staan de klant en de (eind)gebruiker centraal.

Organigram Megaborn

 

Historie en naam

Megaborn Traffic Development B.V. is op 1 juni 1997 opgericht door de heren Theo Megens en Peter Zwamborn. De bedrijfsnaam is opgebouwd uit delen van de achternamen van de oprichters Megens en Zwamborn. Zo ontstaat de naam Megaborn, die synoniem staat voor een krachtige combinatie. De A in de naam staat voor alfa. Ons logo, dat is gevormd uit de eerste letter A (alfa) en de laatste letter Ω (omega) van het Griekse alfabet, staat symbool voor onze unieke toegevoegde waarde: wij combineren techniek met beleid en kunnen projecten van A tot Z begeleiden. Van het formuleren van een eerste visie tot en met de evaluatie van een gerealiseerd project.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang