Visie en missie

Megaborn is opgericht vanwege de toenemende behoefte aan vakkundig en onafhankelijk advies op het gebied van verkeer, infrastructuur en mobiliteit. Inmiddels bestaat Megaborn meer dan 25 jaar en is deze behoefte nog steeds actueel.

Mobiliteit, verkeer en infrastructuur raken vele aspecten van onze samenleving, zoals veilig verplaatsen, instandhouding en kwaliteit van onze leefomgeving, verduurzaming en maatschappelijke participatie. Wij koppelen Techniek met beleid en vertalen lokale ruimtelijke uitdagingen op het gebied van veiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid naar praktische en duurzame oplossingen.

Betrokkenheid, integriteit, vakmanschap en dichtbij zijn begrippen waar we veel waarde aan hechten. Dat merken onze klanten in de dagelijkse praktijk. Korte lijnen zorgen voor direct contact met een medewerker die kennis van zaken heeft. De open bedrijfscultuur zorgt voor transparante afspraken die ook worden nagekomen. Onze flexibele specialisten vormen dankzij hun intensieve samenwerking een slagvaardig, vakkundig en betrokken team dat korte doorlooptijden weet te realiseren.

Klik hieronder voor meer informatie over:

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang