Bouwteam Eemplein Amersfoort

Het Eemplein

Het Eemplein is gelegen aan de westzijde van de binnenstad van Amersfoort, ten zuiden van de Eem en sluit aan op de Amersfoortse binnenstad. Het gebied is onderdeel van het Centraal Stadsgebied. Het Centraal Stadsgebied Noord bestond uit braakliggende terreinen van gesaneerd industrie- en woongebied. Het was de oudste industriële uitleg van Amersfoort tussen het spoor en de Eem.

Laatste fase

Het Eemplein is inmiddels voor een groot deel gerealiseerd. Megaborn is hier in het verleden bij betrokken geweest voor de technische uitwerking. Op dit moment (november 2020) is Megaborn bezig met de voorbereiding van het laatste deel van het Eemplein. Dit deel bestaat uit een appartementencomplex en een gedeelte openbare ruimte dat visueel en technisch aan moet sluiten op de rest van het Eemplein.

Meerwaarde bouwteam

Deze opdracht wordt door een bouwteam uitgevoerd, deze bestaat uit een projectmanager van de gemeente Amersfoort, een aannemer, natuursteen specialist, natuursteen leverancier en ingenieursbureau Megaborn voor de technische uitwerking. Door regelmatig overleg en onderlinge afstemming met deze verschillende partijen worden technische en organisatorische uitdagingen opgelost. Het Bouwteam heeft als voordeel dat de voorbereidende en uitvoerende partijen elkaar snel weten te vinden en het beste in elkaar naar boven halen, wat de kwaliteit en efficiëntie van het werk ten goede komt.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang