Recent hebben we samen met de gemeente Bladel en RA+ ingenieurs onze samenwerking geëvalueerd. Aanleiding was dat het raamcontract van gemeente Bladel met RA+ ingenieurs en Megaborn 1 jaar loopt en dat de betrokkenen elkaar beter wilden leren kennen.  

Teamrollen

Waar het team van de gemeente zich eerder presenteerde in de rollen van een voetbalteam, vergeleken wij onze rollen dit keer met de rollen binnen een harmonieorkest.

Positieve resultaten door gezamenlijke inspanning

Het was motiverend om te zien hoe de gezamenlijke inspanningen bijdragen aan de positieve resultaten in de openbare ruimte van de gemeente. Het delen van deze momenten versterkt onze onderlinge band en motiveert ons met dezelfde passie voor ons werk door te gaan en naar verdere successen te streven.

Persoonlijk contact voor begrip en betrokkenheid

Natuurlijk is er altijd ruimte voor groei en verbetering. Zo hebben we de waarden van elkaar persoonlijk ontmoeten weer ervaren en naar elkaar uitgesproken hier meer aandacht aan te geven. Naast de inhoudelijke projectafstemming draagt persoonlijke contact bij aan duidelijkheid, begrip en betrokkenheid.

Verdieping topics: Omgevingswet, 3D en stikstof

Onder het genot van (groente)kroketten hebben we gesproken over ontwikkelingen zoals stikstofdepositie, rioolontwerp in 3D en de Omgevingswet. Hier gaan we mee verder en tijdens de volgende evaluatie op locatie bij RA+, staan deze onderwerpen weer op de agenda. 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang