Voor de gemeente Zeist heeft Megaborn het project “Snelfietsroute Fornheselaan” in Den Dolder op gepaste afstand opgeleverd. Voor dit project is vanuit een onderhoudsgedachte (duurzaamheid) het bestaande asfalt  van het fietspad vervangen door beton. Bovendien is het fietspad verbreed in het kader van de snelfietsroute Utrecht-Amersfoort.

Megaborn is bij dit project betrokken geweest vanaf het initiatiefase tot aan de oplevering. Dit biedt als voordeel dat de inhoudelijke kennis van het project gewaarborgd is. Megaborn heeft in opdracht van de gemeente Zeist zowel de projectvoorbereiding en het contractmanagement tijdens de realisatiefase uitgevoerd.

Een snelle comfortabele fietsroute

In 2016 heeft de provincie Utrecht het “Realisatieplan Fiets” vastgesteld. Dit plan moet zorgen voor het vergroten van het fietsgebruik, orde op de weg, een betere verkeersveiligheid en het verbeteren van het fietscomfort. Als onderdeel van het “Realisatieplan Fiets” heeft de provincie Utrecht een traject opgestart samen met de gemeenten Utrecht, De Bilt, Zeist, Soest en Amersfoort voor het realiseren van een snelfietsroute tussen Utrecht en Amersfoort. Megaborn heeft in samenwerking met de gemeente Zeist een comfortabel, aantrekkelijk en veilig fietspad gerealiseerd.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang