Verkeer
Infra
Mobiliteit

Herinrichting Stationsstraat Maarheeze

Nadat de Centrumvisie Maarheeze is vastgesteld, heeft de raad in december 2016 het Uitvoeringsprogramma inclusief prioritering vastgesteld. In samenspraak met de klankbordgroep van de centrumvisie, inwoners en ondernemers is dit programma tot stand gekomen. In het programma staat ook de aanpak van de Stationsstraat en nabije omgeving. Dit project is nu van start. Daar gaan we graag met u over in gesprek.

Ingenieursbureau Megaborn ondersteunt de gemeente bij de samenwerking
De gemeente wil de aanpak van de Stationsstraat realiseren in nauwe samenwerking en in overleg met alle belanghebbenden. Ter ondersteuning van dit traject heeft ingenieursbureau Megaborn de opdracht gekregen om naast het technisch inhoudelijke deel ook een groot deel van de communicatie voor haar rekening te nemen. U wordt in de toekomst waarschijnlijk vaker via Megaborn geïnformeerd of betrokken, mede via deze projectwebsite. Kijk voor meer informatie ook eens op de gemeentelijke projectwebsite.

De gemeente Cranendonck is samen met Megaborn ook bezig met de herinrichting van de Sterkselseweg. Bekijk hier de projectwebsite.

Laatste nieuws

  • Op 15 mei 2019 vond de vijfde klankbordgroep bijeenkomst plaats. Tijdens deze avond werden de concept-bestekstekeningen en de laatste aandachtspunten besproken. Klik hier voor het verslag van de 5e bijeenkomst.
  • Vanaf week 31 vindt er bodemonderzoek plaats in de Stationsstraat. Dit wordt uitgevoerd door HMB B.V.
  • Op donderdag 28 juni vond de derde informatieavond over de herinrichting van de Stationsstraat plaats. Bekijk hier meer informatie over de avond, waaronder de presentatie.
  • Samen met de klankbordgroep zijn op 23 mei 2018 de keuzes voor de materialen gemaakt zoals de kleur stenen, het type lantaarnpalen en het soort bomen en hagen.
  • Op 29 november 2017 vond de presentatie van het voorlopig ontwerp plaats tijdens de 2e informatieavond. Bekijk hier meer informatie over de avond, waaronder het ontwerp;
  • Op 15 november 2017 vond de vierde klankbordgroep bijeenkomst plaats. Tijdens deze avond zijn de laatste details van het ontwerp besproken;
  • Bekijk aan de rechterkant de laatste informatie over klankbordgroep bijeenkomsten of klik hier;

Stationsstraat in de pers

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen