Verkeer
Infra
Mobiliteit

Dataverwerking met GIS

Het verzamelen, analyseren en delen van data bij Megaborn wordt ondersteund met een geografisch informatiesysteem (GIS). Wij gebruiken ArcGIS om nieuwe datasets te maken en bestaande datasets te verrijken. Data kan in het veld opgenomen worden met mobiele telefoons of tablets en direct via een online omgeving bewaard en gekoppeld worden aan projecten. De data is dus snel klaar voor verdere analyse, visualisatie en om te delen.

  

Participatie in projecten wordt ook gefaciliteerd door GIS applicaties. Met simpele onderzoeken of uitgebreide enquêtes kan de mening van belanghebbenden makkelijk verzameld worden. Via GIS is input gekoppeld aan een geografische referentie, waardoor de informatie direct gelinkt is aan een locatie. Deze kaarten kunnen vervolgens geanalyseerd, gevisualiseerd en gedeeld worden.

Het aanbod van eindproducten van Megaborn wordt verrijkt voor projecten die met GIS applicaties worden uitgevoerd. Naast een traditioneel statisch rapport is het mogelijk om de informatie om te zetten in interactieve dashboards en digitale verhalen, waarmee bewoners en belanghebbenden op een eigentijdse en interactieve wijze over een project kunnen worden geïnformeerd.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen