In de gemeente West-Betuwe wordt jaarlijks onderhoud uitgevoerd aan de openbare ruimte. Een onderdeel hiervan is het uitvoeren van klein onderhoud aan elementen verhardingen. De gemeente West-Betuwe heeft Megaborn gevraagd  toezicht op de werkzaamheden te houden.

De uitdaging hierin is het beheren, administreren en opslaan van gegevens. Door gebruik te maken van GIS wordt alle data op één locatie opgeslagen. De data kan op locatie gewijzigd worden en direct worden opgeslagen. De data is overal en op iedere apparaat in te zien. Door GIS op dit project toe te passen is de administratieve last tot een minimum beperkt.

Het beheersen van elementenonderhoud is maar een klein deel van de toepassing waarvoor Megaborn GIS inzet. Van iedere discipline (zoals wegen, riolering, water, groen etc.) kan data worden verzameld en in kaart worden gebracht. De voordelen hiervan zijn:

  • Integrale kijk;
  • Beheersbaar;
  • Werkzaamheden efficiënt uitzetten;
  • Tijdsbesparing.

Megaborn kan zijn opdrachtgevers helpen door data te verzamelen, in kaart te brengen en beheersbaar te maken.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang