Verkeer
Infra
Mobiliteit

Herinrichting Sterkselseweg Maarheeze

Nadat de Centrumvisie Maarheeze is vastgesteld, heeft de raad in december 2016 het Uitvoeringsprogramma inclusief prioritering vastgesteld. In samenspraak met de klankbordgroep van de centrumvisie, inwoners en ondernemers is dit programma tot stand gekomen. In het programma staat ook de aanpak van de Sterkselseweg.

Ingenieursbureau Megaborn ondersteunt de gemeente bij de samenwerking
De gemeente wil de aanpak van de Sterkselseweg realiseren in nauwe samenwerking en in overleg met alle belanghebbenden. Ter ondersteuning van dit traject heeft ingenieursbureau Megaborn de opdracht gekregen om naast het technisch inhoudelijke deel ook een groot deel van de communicatie voor haar rekening te nemen. U wordt in de toekomst waarschijnlijk vaker via Megaborn geïnformeerd of betrokken, mede via deze projectwebsite.

De gemeente Cranendonck is samen met Megaborn ook bezig met de herinrichting van de Stationsstraat. Bekijk hier de projectwebsite.

Laatste nieuws

  • Op 8 mei 2019 is de klankbordgroep voor de vijfde keer bij elkaar gekomen. Lees hier het verslag van de avond.
  • Bekijk hier het Voorlopig Ontwerp van de Sterkselseweg.
  • Op 5 september 2018 is de klankbordgroep voor de vierde keer bij elkaar gekomen. Lees hier het verslag van de avond.
  • In de periode september 2017 tot april 2018 zijn diverse verkeerstellingen uitgevoerd. De resultaten zijn verwerkt in een notitie. Bekijk hier de notitie.
  • Op 20 juni 2018 is de klankbordgroep voor de derde keer bij elkaar gekomen. Lees hier het verslag van de avond.
  • Op 28 juni 2018 vond de informatieavond van de Stationsstraat plaats. Bekijk hier het verslag en de presentatie van de avond.
  • Op woensdag 16 mei 2018 is de klankbordgroep voor de tweede keer bij elkaar gekomen. Lees hier het verslag van de avond.
  • Op donderdag 12 april 2018 is de klankbordgroep voor het eerst bij elkaar gekomen. Lees hier het verslag van de avond.
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen